Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde


hon aldrig torkna må
plikten hans är

hennes flödesamhet

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-28 15:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fleure flödade över
av grädde efter att
ha tuggat i sig för
mycket klöver?
Ursäkta kon
-spiratorisk
Skrivelse
Tolkning?
;)


2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP