Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just watch me

jag är söt som ett bi

jag är fladdrande lätt

jag är ordet som strösslar ditt öra

inte är jag som ni

som en art som gör rätt

inte kommer min vind heller höra

nej så ska det förbli

på det envetna sätt

ska ert motstånd mot mig aldrig aktas

ska er avsky, ert blod alltid slaktas

inte klaga, stå still
eller gråta

just watch me

för jag är en gåta




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-29 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP