Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedboden

Ser konturen

Av hans rygg

Armarna är starka

Kraftfulla

Klyver ved

Hårt bestämt

Frustationen

Försvinner

Vid varje vedkubbe

Gått från skogen

 Bär i sina armar

Ved ta vara på

Värmas tändas på

Det är svåra tider

Ljuset  saknas

Mannen jobbar 

Från morgon till kväll

Hinna med

Det hastar

I årets sista dagar

 Möts av ett strålande leende

Av sin kvinna

En värme sprids inombords

Dagen räddad tillslut




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-29 09:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett ihågkommet ögonblick. - arbetets roll som lugnar frustration och är effektfull.
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP