Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden är det enda som är äldre än vatten


om riktiga Bakvatten



svarta bottenlösa tjärn,
full av näckrosor vitare
än månen vill alla hitta


- bada nakna uti,
bli ett med mystiken




Men se de badar inte,
som hittar dit, Vi som
förstår vet bättre än så








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-30 00:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kortfattat och ändå i som stora drag. Texten får sin handfull av snödroppar, bara att de ses på, ej plockas få.
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP