Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns han?

.

Ser du honom?

Han följer mig i mörkret
är borta då jag vänder mig om

Får olustig känsla
då jag går hem i natten




Fri vers av Mejja
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-08-10 09:32



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
En liten rysare på några rader.
Förstår precis hur det kan kännas.
Ibland försöker man raskt gå förbi, men av de snabba stegen tror hon kanske att hon är förföljd.
Ibland försöker man gå sakta och hålla avstånd, men då kanske hon tror att avvaktandet är en förföljelse i sig.
En omöjlig ekvation.
Bäst att aldrig gå utomhus alls.
2006-08-16

  karamellen
Ännu en stark dikt av sig som berör...
2006-08-12

  karamellen
Ännu en stark dikt av sig som berör...
2006-08-12

    Bodil Sandberg
Ja han kan finnas...man måste alltid skynda sig...han kan ha ont uppsåt i sitt sinne...som kvinna går man aldrig säker!
2006-08-11

  rebecca d
han finns inte...*ler*
men upplevelsen.....
2006-08-11

    Agneta VIP
En stark dikt som väcker minnen till liv... ruggigt men bra skrivet...
2006-08-10

  * Ammi *
skuggan...
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mejja