Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år

Med oskrivna blad

Låt omfamna

Längta

Se en ljusning

Allt blir på nytt

Öppnar  nya dörrar

 Våga vara med

I turbulensens fart

Kommer  mot dig

Ett nytt år

  Med nyfikenhet och hopp för framtid

Möt en plattform

Av trygghet stå på

Gå ett steg vidare

 Vänta se allt kan ske




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 07:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt med ett optimistiskt budskap.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP