Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen utsikt slår längtan


Midvinterläger



ljuset brann sakta ner i bordet
kastande allt vildare skuggor
omkring sig som det sakta dog

frostens tysta runor smalt till
blöta ränder på enda fönstret


Långt efter att glöden i spisen
lagt sig tyst inför elden i säng
där älskog lekt sig heligt hög



Allt som stod över gryningens
tunna dimmor var en tyst ruin








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP