Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ TILL KÄRNLEK

Den som saknar vett och hjärnkraft,
säger säkert ja till kärnkraft.
Har man hjärta av uran,
är man säkert kärnkraft-fan.

De med huvena på skaften,
säger nej till kärnlekkraften,
som kan bli den sista ban,
världen går endera dan.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-03 21:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant som det vart skrivet!
Var dag med kärnkraft blir
Till ett farligt olönsamt
avfall för några andra
(generationer) att
hand om?
;)
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP