Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forma

Livet

Till en djuphet

Finna tröst

I stunder

Känns svåra

Har bara ett liv

Så dyrbart

Allt försvann

Från en dag 

Till en annan

Får då

Se möjligheten 

Kunna förändra

Till det bättre

Dagarna blev värdefulla

Med hopp glädje

Nyfikenhet

Finns alltid 

En ny väg att gå i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-05 11:30



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Hoppfullt!
2023-01-11

  alicja lappalainen VIP
.. Dikten förmedlar positiva tankar. Det behövs särskilt i vintermörkret och kyla.
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP