Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godis


sockerbadare

dyker i bullarna
grabbar tag i den största
knubbrund och vita kulor på
njutningen är som störst när jag bryter mitt löfte
om att inte…
som att trycka hälen genom första isen på en pöl när du är fem tänker jag
efter tre
bullar
segar tuggandet
är bara långt borta i
sockrets tjyvhimmel
inget fokus här
fladdertunga
kommer inte inåt eller utåt
fångad mitt i mellan i en söt dröm om det söta
tänker ilsket på dasset
att skiljetecken är fan till för överklassen
jag har fullt upp med pekfingervalsen
nu när hallonbiskvierna går igen!




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-01-06 16:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
The chase is better than the catch... men inte när det kommer till bullar!
2023-05-08

    Lena Söderkvist VIP
Nyårsläften - hahaha. Jag har fått ge upp allt sådant för länge sedan, är en alltför duktig bagare. Det är nog fler som känner igen sig här...
2023-01-06

    Lena Staaf VIP
En rolig och härlig dikt om när karaktären kreckelerar! Lämpligen strax efter nyår.
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP