Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episk epa-dunk

 

Glöm rock'n'roll, glöm metal och punk

Det enda som gäller nu är epa-dunk

Glöm hip-hop, glöm r'n'b och funk

Det enda som gäller nu är epa-dunk

 

Jag har ingen mat, har blivit helt pank

Behöver ta ett lån, ska fråga min bank

Det gör ingenting om jag blir lite slank

Bara jag kan fylla min lilla epa-tank

 

Jag tittar inte på Idol och X-factor

Jag kör bara runt i min epa-traktor

Och då och då tar jag en klunk

Och njuter av att lyssna på epa-dunk

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-07 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP