Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snö - Tö - Dö - Adjö

 

Gubbe af Snöh
strider mot glopp
vill ej redan dö
uti drippendropp

i temp ökande
stiger åt plusgrad
fort smältande
i sig själv tar bad

värme tvärtom  
på Terminators vis
töar istället om
standby lagts på is

blir dock vatten
när liv är till ända
tycks likt sjatten
levt typ dagslända

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-09 08:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Fina rim å om den förgängelige snögubben!
2023-01-10

  Öknens Ros VIP
Alla snögubbar ska den vägen vandra. Tycker mig se en viss likhet mellan snögubben och nämnde poet. Dock är originalet flera plusgrader varmare.

2023-01-09

  rostspik VIP
Ett rappt och spänstigt diktspråk.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP