Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underlig vind

En underlig vind sveper genom mig
en sådan där vind som du inte behöver något vindskydd emot och inte
något fordrat plagg för att hålla dig varm
men ändå kyler den mig och det gör den genom märg och ben som man brukar säga
egentligen är det det alltmer spända världsläget jag har i åtanke
mot den vinden har du/vi inte mycket att sätta emot
och en del människor får väl säga som Stefan Lövén
jag såg det inte komma ang det som kallas för flyktingkrisen
ja ja det är många kriser nu så håll i hatten
men jag läste i mitt upday-flöde att änkor till stupade soldater
har uppmanat president Putin att implementera (ö)kända order 227 från 1942
och vad innebär nu denna order?
helt kort att soldater som retirerade kunde skjutas på stället
jag har läst någon stans att en soldat som fick kommendering att delta i det som kom att kallas slaget vid Stalingrad hade en genomsnittlig återstående livslängd av
8 minuter om han backade blev det ju naturligtvis kortare
Jag brukar inte ångra mina intressen
men nu gör jag nog lite det
jag skriver bara Zirkon men hoppas naturligtvis på det bästa
men jag såg faktiskt komma och jag hoppas naturligtvis att det inte skall komma
men oförliknelige Palme sa var rädd om orden




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-08 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett råd till alla läsare, fäst hatten till skallen med en stark snodd, för det blåser ständigt - just nu!

Är man inte tillräckligt uppmärksam så "åker man på en blåsning!"
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP