Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma som aldrig

Och folk lever fast dom inte finns
Eller finns fast dom inte lever
Men kanske hittar jag bara på
Ett universum där några finns och andra inte
Har dålig känsel och domnar bort
Så tror jag finns mindre än han
Jag såg i skinnjacka idag som försvann för några år sen
Han fortsatte tydligen finnas
Några hundra meter bort
Undrar vad han köpte
Jag köpte samma orangea öl som förut
Samma
men helt jävla annorlunda
Allt med mig är det
Samma
Men samtidigt
så fruktansvärt
smärtsamt
hjärtskärande

annorlunda




Fri vers (Fri form) av Bluesrunthegame
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-08 21:53



Bookmark and Share


  Lilla vän
Ni snuddar era fält
vid alkohol -
Säg mig vad som beställts?

Du borde hellre kanske måla med
ord och pensel än
med ölfärg i din rensel.

Moralpolis vill jag inte vara.
Måhända är du skör.
Du behöver dina rutiner.
Du behöver dina öl.
2023-01-09

  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
orange öl? visste inte att det fanns. trodde öl va gul, gul som guld. men vissa säger att guld är rött.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame