Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta, men ändå nära

 

 

 

När saknaden känns tung
viskar jag tyst hennes namn
och söker tröst i fina minnen
när jag höll henne i min famn

 

När längtans tårar rinner
och det värker i mitt bröst
tänker jag på åren som var
ser på foton och finner tröst

 

När lugnet omfamnar mitt inre
känns hon förunderligt nära
då får själen och hjärtat ro
och saknaden lättare att bära




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-09 09:10



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så starkt och nära och mycket berörande!
2023-01-18

  WyS VIP
Berörande med värme och ljus!
2023-01-16

  Respons VIP
En insiktsfull betraktelse över sorg och utveckling.
2023-01-13

  Niliboy
Så fint om saknad……..
2023-01-10

  Ninananonia VIP
En berörande saknad att bära i dina finaste ord.
2023-01-10

  Öknens Ros VIP
I varmt minne älskad och bevarad.

2023-01-09

  Kajan VIP
Fint om man har förmågan att sträcka sig bortom denna världs påstådda gränser.
2023-01-09

  MaLo VIP
Din sorg och din längtan så varmt och innerligt förmedlade i vackra rader som går rakt in...
Stor kram
2023-01-09

  Olof Lagerhorn VIP
Saknad och längtan i vackra och
innerliga rader.
2023-01-09

  Sparvögat VIP
Så fina ord om saknaden
som vilar…

2023-01-09

  Kungskobran VIP
När saknaden är stor
finns trösten närmare än du tror
Tröst och smärta
finns alltid i ditt hjärta



2023-01-09

  Maria Sundelin VIP
Väldigt vacker
Varma kramar
2023-01-09

  Solstrale VIP
Ja vi har minnen, att bära i våra sinnen. En vackert skildrat minne som med sin rytm och rim flödar fint! Tur det finns fotografier! Sänder dig omtanke! <3
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP