Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förändringens tecken

Ses skrivet i marken

Fast hjärtat blöder

Faller aldrig

Verklighets droppar

Till jordens mark

Vakna upp se

Solen stiga upp

Det ger förändringens  tecken

I ett ansikte som  strålar

Känner  osäkerheten

Tappa makt

Längtan är där

Ty hjärtas rum

Känner slagen av en 

Puls

Följer vägens val i livet

Kärleken tar över

Lindrar läker

Det finns alltid plats

Ge en möjlighet 

Bara vara den du är

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-09 10:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett känslomässigt konglomerat av orden och bilder inför förändringen i livet
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP