Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner så mycket ...

du känner
ansvar och plikt
en dragning till det gemensamma
vördnad inför de många åren
häpnad över alla minnen
tacksamhet absolut
förundran också
alla faror ni undgått helskinnade
de elaka tungorna
uteslutningarna
sveken
stolthet för att ni klarade det
barnen
de magra åren
motgångarna

det var passion någon gång
åtmistone från din sida
eller ... vad vet man

hinnan är tunn
mellan dröm och verklighet

du känner
äkta ömhet mest hela tiden
beskyddarinstinkt

men kärlek
tänker du
hur känns det ...




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-10 10:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert diktat om alla tankar och frågor.
En berörande skildring av livet och kärleken. Bokmärkes.
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP