Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer

Jag vill ro dig i land
men det är jag
som är ute på öppet hav

Jag vill ge dig mitt hjärta
men det är jag
som är bruten mitt itu

Jag vill läka dig
med allt jag har
för jag älskar dig
mer än mig själv




Fri vers av Seasons VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-01-12 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP