Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord blir överflödiga
när galaxer
drabbats samman
och din värld imploderar

Tusenåriga tryggheter
blir till aska i din hand
du lever i ett svart hål
långt bortom räddning

Detta är din tankevärld
din verklighet i stunden
en kamerablixt där du är
men universum expanderar

du kommer bli fri
om du öppnar dig
för möjligheten
att lösningen är på väg
och att du inte är ensam...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-01-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP