Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längs vägs ände åker folk till solscener


Solscener

”Solscener” Han kompisen och älsklingen hans i ett helt ”klokt solbeslut” har åkt utom lands för skinnets skull …..
Men svedan då; som man brukar säga man kan sola sönder sig så ”ramla för Guds skull inte av pinnen” näädååå svarar ni!
**Snökaos av månader januari särskilt som högst i på glidtrassel i halkan, yran, tunga broddar isvindar och blås så att nästan helt in i totala kind svedan för en annan ……
**Tror nog att även jag kommer att dras med utåt i glida svängen varmare läns gränser en bit vart fall; sidled tvärled snea kast etz.; hur nu än så åket som triggar en i luften med vindarna och hjul stråket.
Här får man till musik toner som går av stapeln i centrum med längs vägs ände som känns turen i att vara med.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-17 15:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rejäla kontraster här, men svår jämförelse. Både det varma och det kalla har såväl gott som ont i sig. På något sätt är det väl hemma bäst som gäller ändå. Tycker mig utläsa det i dina rader.
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP