Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Carl Milles flöjtspelande ängel i utanför kyrkan i Simrishamn


Vara och bliva

Jag är det jag gör
i tanke, ord och handling,
och jag blir det jag gjort
i tanke, ord och handling,
på gott och på ont.

Bara idag kan jag förändra mig,
om jag så vill, annars kan jag låta bli
och flyta med strömmen.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-20 09:02



Bookmark and Share


  etletlien
"they can kill the musician

but they cannot kill the music"

- pete tosh (tror jag)

roligt att se en dikt av dig

som feature <3

va ett tag sen

jag saknar alla

bryr mig om på mitt vis

blackgreen magic

svvamp magick

tata!
2023-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Tänk den som kunde bli en ängel och kunde traktera en flöjt, då vore ens sinne som groende förnöjt, då kunde en varelse känna av sin hörda makt, och vi kunde i liten skara ingå en pakt, de vilka höras och de vilka ständigt agera publikt, trots ens egna känsla av att finnas just unikt...
2023-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag är den jag är. Inte det jag gör.
Om jag inte gör ett dugg är jag ändå någon.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP