Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden räcker inte till
rinner ut
i rännilar
helar
en sårad själ...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-20 13:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Qrd kan det men bara när man verkligen förstår dem.
2023-01-22

  Stisse
Träffande och välformulerat. Ord kan verkligen hela en sårad själ.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP