Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädjens befriande vind

 

 

 

Visst är det skönt

när det hårda skalet

på sorgens kapsel brister

mörka tankar och känslor

bleknar i ljuset

och försvinner

i livsglädjens befriande vind

 






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-01-23 09:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Befriande i tanken. :)
2023-02-05

  Kajan VIP
Här finns befrielsen närvarande; både ljus och lätt text med en rörelse bort ifrån .
2023-02-02

  osynligt- synlig.
Ja släpp ut det mörka och låt det försvinna. Hyvvä!
2023-01-27

  Margit Grell
Från mörker till ljus i fin rytm!
2023-01-25

    ej medlem längre
Wow ni är verkligen duktiga på att bokmärka varandras texter, gänget. Inte många andra som får plats på den uppmärksamhetshöjande listan som in sin tur ger förtur till "uppmärksammade texter" och fler läsningar. För egen del är jag inte intresserad av det, men jag sörjer att andra här som skriver och skriver bra aldrig blir uppmärksammade för det. De förtvinar i er skugga.
2023-01-25

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen fin och befriande dikt! Bokmärkes av mig.
2023-01-24

  Susen VIP
Dina livsbejakande ord värmer i själen
2023-01-24

  Feminaz
Sällsamt fin poesi!
2023-01-24

  MaLo VIP
Vackert.
2023-01-24

  Niliboy
Javisst är det så! Även om vi stundtals gråter över sorgliga å glada minnen!
2023-01-24

  Respons VIP
Svaret på frågan är: JA
Minner om gråtens potentiella kraft.
2023-01-24

  WyS VIP
Jaaa!
2023-01-23

  Anya VIP
Härlig text om att klättra upp och känna livsglädje igen.
2023-01-23

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver om det väsentliga med fin rytm, så vackert och enkelt och med bilder som är enkla att ta till sitt hjärta - tack!
bokmärke!
2023-01-23

  Peter G VIP
en så vacker och livsbejakande dikt!
Väldigt fin titel du hittat på denna!

2023-01-23

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker och uttrycksfull bild om
ljusets återkomst.
2023-01-23

  Öknens Ros VIP
När ljuset kommer åter vaknar alla sinnen.
2023-01-23

  Sparvögat VIP
Mycket fina ord om ljusets
uppvaknande…
2023-01-23

  Maria Sundelin VIP
Fin beskrivning om tungmodets fall
Kramar
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP