Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag saknar dig ändå

Jag hade kommit över dig,
nästan glömt dig helt,
när du
från ingenstans
ville ta upp kontakten igen.

Du skrev att du förstod
om jag hellre ville bli lämnad i fred;
att du nog var
på tok för sent ute.

Nu,
såhär i efterhand,
önskar jag (nästan)
att jag lyssnat till dem orden
och tackat nej till din inbjudan.

Men,
hellre ha tagit chansen,
risken,
försökt,
och misslyckas
än att aldrig veta;

eller..?

Nu tror jag,
delvis,
att jag vet,
att jag borde låtit bli.

Men,
jag saknar dig ändå.




Fri vers av ;respira
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-23 20:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2023-01-25

  Roggebogge VIP
Rosor slår ut ur den hårdaste mark. Bra tema vid rätt tidpunkt på året.
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira