Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Fluoroscerande tankar
lyser upp det dunkla
påminner om det väsentliga
och allt annat som varit dolt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-25 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP