Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens skugga

Det skiftar
i rosa, i svart
i ljus, i mörker
när du är nära
eller frånvarande

Vill ha dig nära
hela tiden
och ett sug i magen
påminner mig
om din kärlek

Vill vara hel
som de andra
ha allt jag behöver
inuti mitt eget skal

Kärlekens skuggor
spelar med mig
varje gång ljuset
blir för starkt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-26 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP