Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråbruna nyanser


haiku29jan23

Mildvinterns Skåne:

gråbrunt, bidande Hades

som längtar våren.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-29 12:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Snygg bild av vägen till Helvetia, 'Nya perspektiv' på väg?
2023-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Dödsriket?
Hur kommer det in i bilden?
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP