Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

du ropar ut
mot tomheten

tänder din sol

och hoppas
att den ska
göra skillnad




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP