Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän inför kyndelsmäss

Snart fyller du åter år!

 

Snart går en vinter mot vår!

 

Vårda ljuset du bär

för att du är just

 

den du är




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-31 09:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vårda den du är
även bristerna du bär
2023-02-01

  Feminaz
Oj, så fin! Synnerligen.
2023-01-31

  Skatflickan VIP
Så fint, väldigt vackert i sin enkelhet~•°•
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP