Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aslan

men så möts vi i musiken
trots alla tysta mellanrum
mina känslomässiga väntrum
jag ger verkligheten en rain check
spelar upp dina midnattsballader
minns
att över din kind vässas solkattens klor

jag tänker på den japanska självmordsskogen
jag tänker på moderna madonnor som säljer sitt badvatten
naturens själ som ger liv åt universum
att det fanns de som hoppades
på att jag skulle växa upp
till annat än vansinne

och nu
ska jag minnas den jag är
ömsa sinnessjukdomens skinn
jag gillrar oss en honungsfälla
låter din röst gästspela i mitt liv
tecknar avtal för poetisk licens
glömmer bort att det är krig
i världen, i mig

ingen sanning är så obehaglig
som den som är i dikten




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-31 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång