Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre kvar

Sticker in blicken
I gryningsljuset ut ramlar
Verklighetens bitar
Vi lägger livet och döden
I samma rum vi är
Inte längre kvar
I nuet




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-03 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström