Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad synd det är om mig


det är ett hål i mitt hjärta

en värnpliktig soldat
ligger på marken i Bakhmut
det är ett hål i hans hjärta med




Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-04 18:04



Bookmark and Share


    Tidsljus
Effektiv käftsmäll.
Människan behöver detta.
För att vakna ur sin petitessernas slummer.
2023-03-18

  Foohexa
en kunde ha låtit bli att tycka om
en kunde låtit bli att trycka av
båda kanske satte allt på spel
för att skydda
där ligger dom nu
var och en för sig
med köld i lungorna



2023-03-15

  rostspik VIP
En kraftfull och tydlig dikt som tar ner självupptagna människor på jorden.
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP