Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nollstatslösning.


Palestina är en legitim stat

Överallt i Sverige ser vi den palestinska fanan

svenskar
palestinier
araber
judar
håller i den
förenade i sin kärlek till den förtryckte

bäst av allt vore nollstatslösning
en värld utan nationer

TY VI ÄR EN MÄNSKLIGHET
låt inte hatets legation
segra

i brist därpå enstatslösning
utan Israels apartheid och förtryck

i brist därpå
tvåstatslösning

som tyvärr verkar alltför avlägset






Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-11 18:49



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Israels apartheid lever på lånad tid.
2024-04-20

    Kämpendahl VIP
Leve Palestina leve det palestinska folket var i världen de än är.
2024-04-20

    Schipperke
Israelerna beter sig inte bra mot palestinierna. Jag instämmer i textens intention.
2024-04-18

    Askanden
nollstatslösning

vilket härligt nyord
har du kommit på det själv?

palestina
är inte en egen stat
lika lite
som kurdistan
man kan tycka att de förtjänar
en egen stat
där är vi inte

hatets legationER

israel är inte ensam om hatet
motståndarsidan har också sin legation
det är inte kärlekens legation


2024-04-15

  Staffan Nilsson

Hatets legation kan inte segra!

2024-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Nonsens.
Palestina är definitivt inte en legitim stat.
Det är däremot Israel.
Men Israel har utsatts för arabisk terror sedan dag 2.

Du är ingen kristen.
Du förolämpar Israel och ljuger.

2024-04-11

  Staffan Nilsson
Helt rätt!
låt inte hatets legation
segra

2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP