Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskfasta

Fyrtio
dagar
eller
fjorton

Det viktiga är intentionen.




Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 16:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa en del tar fasta
på fastan medans
andra kämpar vidare
med den vardagliga
pastan och allt annat
överkomligt smakligt
därtill?
;)

2024-03-20

    Kämpendahl VIP
Viktigast är empatin med människor i nöd.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP