Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliskt stöd för påskfasta

Bibeln
ger
stöd
åt
fastetid
Joel 2:12

Det
gäller
att
inte
vara
närsynt
stöd
för
fastan
finns
i
Skriften
lägg
undan
kverulans
och
ge
dig
hän
åt
Herren
med
öppet
hjärta

Fasta behöver inte vara total

Gör avkall på något litet
för att vinna något stort

Nästa påsk
ny fastetid




Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-11 18:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre Påsk-fasta
än skit-pasta?
;)
2024-04-12

    Askanden
rekommenderar boken

A Canticle For Leibowitz

benediktinmunk
fastar enligt Lenten Fast
i öknens hetta


RESPEKT
jag bugar

det är annat än att vägra fasta
eller hoppa över efterrätten och kalla det fasta
2024-04-11

    Askanden
påskfasta hahahaha
hoppa över EN måltid?
hahahaha
kalla det pjoskfasta

det sammanfaller ju delvis med
ramadan
ännu en mesig historia

nej mina herrar
genomskåda det kristna fuskbygget
Han dog för era synder
och ni tackar honom såhär
och kallar er frälsta?!

-----ni behöver Hans nåd-----

i sufignostistisk eld

ska köttet marteras

blod ska rinna

piska skall vina

perpendikulärt våld
ner till subcutis
(lacererande våld är en klass för sig det är över mitt huvud)

betala tillbaka
en hundradel av vad
Herren gjorde för er

32 timmar av sträng fasta
vatten inkluderat
blodbikt morgon och kväll

DET är någorlunda värdigt
vår Herre Frälsare
2024-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att fasta.

2024-04-11

    Kämpendahl VIP
Fastan är spirituell förberedelse för påsk. Den behöver inte tolkas strängt. Viktigast är att det frigör tanke och medlidande med människor i nöd.
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP