Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Jösses!

Jisses!

god
mat
gott
öl
en
bra
kvenna

funkar

alla

dar

när
allt
är
borta

ÄR JESUS HERRE KVAR!




Fri vers av Kämpendahl VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-08 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP