Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lärarinnan ingegerd

för nästan 50 år sedan
hade jag en lärarinna
som hette ingegerd

det har jag inte längre

vilket jag är glad över

hon var inte snäll

numera är hon pensionär
och undervisar inte 

det är också något
att vara glad över

i alla fall för
dagens skolbarn

de har det förmodligen
svårt nog ändå




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-09 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP