Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars hemvist

 


 


Jag kommer långt ifrånsprungen 


till det här livet


för att leva


med andra här.


 


Se mig här hos er


ni som en gång även


kompp långt ifrån. 


Något ingen länge minns


som jag snart inte heller


kommer göra.


 


Nu är jag här


och minnet av därifrån


är snart borta.


Där vi nu där själar


har vårt hem.


 


Men nu är det


tid för mig


att leva samman


med er här!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-09 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP