Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tar hand om mig

Ingen tar hand om mig
i mina dikter
Din oförställda kärlek
Tvingar mig in
I livet
Det djupa livet
Utan botten




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-10 10:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Iggy hade samma problem.
Därav låten "Take Care Of Me".
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström