Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR LIVET VAR LÄNGRE

Då var livet längre.

Då var skuggorna ljusare.

Då var bedrövelserna  lättare.

Då var ögonblicken blåare och kortare,

då som barn jag endast fanns i stunden,

då som yngling min blick var blå,

då när döden ännu inte fanns,

då när livet var längre.

 




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-11 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP