Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det bli, vet inte riktigt vad som hände med rubriken.


När vi sittraR*//söndrar ner till döden

Levande var stunden,
glädjen omfamnade oss.
Varje minut kändes,
Som att andas in
Och Andas ut.

Viktig i Detalj
Var nuet i sin makt

Du kom som en advokat med bildad frack buren
Du försvann som en alkoholist drucken på en nerpissad parkbänk

Ödet tilldelade oss roller att bära
Livet bar oss med gras
Döden slaktar ditt jag, dina drömmar

Ensam trotsar han tiden

stirrandes emot framtiden
Skrikandes inför ovetskapen
När tar det slut
När infinner sig den sista vilan

Ge mig min eviga slummer tillbaka
Framtidstrött
Jag välkomnar dig min död, min eviga vila
Låt mig rivas i ditt sällskap




Fri vers (Fri form) av Frostheim
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostheim
Frostheim