Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns nog en mening-


Meningen med livet

Meningen med livet är att leva livet till fullo innan du dör.
För om du väljer att inte leva eller anamma livet, då finns det ingen mening med det.
Döden är en nyckel till att låsa upp livets möjligheter medans vår tid som levande fortfarande finns.
Så länge du väljer att verkligen leva ditt liv till fullo.
Så har du hittat den verkliga meningen med livet.
Så jag är inte längre rädd för att dö.
Min rädsla är att sluta leva medans jag fortfarande är vid liv.




Fri vers av Frostheim
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-08-04 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostheim
Frostheim