Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrörelse

Det är inte ytan
det frasiga och tunna
svaghet som syns hämma
som styr och definierar
styrkan finns i rötterna
de många milen gångna
kamperna men segrarna
före detta blåmärken
hud som ändå vaknar
hjärta ändå mjuknar
vid rörelse.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-12 10:30



Bookmark and Share


    Askanden
-styrkan finns i rötterna-

högst betydelsebärande rad
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP