Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela roll

Då betyder det iallafall något
När man reagerar
Inte är det så viktigt
Eller allvarligt
Men något man kunde gjort
Annorlunda
Och borde gjort annorlunda
Men att det efteråt är försent
När man kommer på det
Börjar ångra sig
Fast det måste accepteras
Ett felbeslut absolut
Men inget att älta
Gjort är gjort
Fast bra ändå
Att man reagerar
Att saker fortfarande spelar roll
Tänker jag




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström