Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En livsperiod i begynnelsen som man kommer över förr eller senare?


För mycket...Nr.12

Jag har allt men ändå inget
inga pengar inget liv
inga bekymmer inga krav
jag har allt som man kan önska sig men ändå inget
inga behov inga ideal
inga vyer inga drömmar
jag har allt utom framtid och perspektiv
inga mål inga givna bollar
inga segergester inga hurrarop.




Fri vers (Fri form) av Conrad C. Knapp
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-02-13 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conrad C. Knapp
Conrad C. Knapp