Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någonstans bortom tid och rum finns det verkliga livet?


Evigt liv...Nr.56

I dina blånande ögon
i vråns skumma vinkel
glimtar glöden intill döden
lyckan i ett enda andetag

finns själen
vemodet från fjärden
i ditt hjärterum

vardagen känns tunn
som den tunnaste is
liksom dagen verkar stum
den stummaste av dom alla

saligheten verkar här
saknadens sorg
i en garderob
dess svallande håruppsättning
henna
cendré
böljar fram och åter till vindarnas melodi

vågornas skvalp
i dom slipade stenarnas lyster
finns evigt liv
intill döden.




Fri vers (Fri form) av Conrad C. Knapp
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-23 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conrad C. Knapp
Conrad C. Knapp