Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En pressad resa genom städer som förlorat sin forna glans?


Resan i det blå...Nr.14

Reser i en orangeblå bil
i en reservdelsbil typ mekonomen
i ett grått landskap utan geist och geishor
med gråa människor och rosenrasande grisar galtar
igenom döda skogar typ Polen i en levande sfär
rakt fram i en ozon atmosfär

Bilen rullar både snabbare och fortare
där poliserna är som streckgubbar med knutna nävar ut med vägkanterna
igenom döda städer typ Fjugesta i ett skevt sken
jag reser under stress med en hyperventilerad press
i en tidsrymd som inte passar mig,okej.




Fri vers (Fri form) av Conrad C. Knapp
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-13 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conrad C. Knapp
Conrad C. Knapp