Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstblues

Lindarna sörjer
sina förlorade löv
gråter ut sin förtvivlan
vajar sorgset

Nordanvinden blåser
klagande och kall
snor , yr snurrar
vinande runt allt

Löven dansar runt
föröker komma undan
det oundvikliga som kommer
att förmultna till jord










Fri vers av ospray
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-11-02 13:12



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Skönt höstligt vemod. gillar särskilt den sista versen om löven som försöker undkomma det oundvikliga.
2004-11-04

    Claes
mollstämda ord.
2004-11-02

  JMR
tyckte mycket om denna höstserenad.
2004-11-02

    Göte Holmlund
var en mkt vacker blues..underbart formulerat bildskapande
2004-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray