Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper moment 22

En whiskey till för att fatta sansen utav den inverkan din livsplats hade på mitt sinne

Tog dock bort den glada dansen
Och lämnade mig nästan tom och ont om hopp
Men idag känner jag mig på topp för jag förstår att ditt hjärta hade tagit stop

Jag lever andas och frodas som aldrig förr
Hoppas du glädjer dig åt min lycka så som även du förtjänar
när någon lyckas öppna din dörr




Övriga genrer av iennie
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-18 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iennie
iennie