Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hemligheter som tas med i graven vet någon för evigt


Påkommen



hyvelspånet hängde som en torr
guldlock i luggen, håret stod rakt
ut ramande in blicken, hård, kall


ångan från munnen pustade ut
hårt nog att luften tog slut helt

Dammet yrde upp som gyllen
dimma där hon föll död hårt
mot ohyvlade plank, blödande

snabbt blek med något vindögt
vilt i blicken, förvånat men fritt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-19 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP